Duiken in Zutphen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Opleidingen Introductieduik
E-mailadres Afdrukken PDF

Introductieduik

Duiken iets voor jou?
Nog nooit gedoken en weet je niet of duiken iets voor jou is, doe dan een gratis* introductieduik.

Wat houdt een introductieduik in?
Een introductie duik wordt gegeven door een van onze duik professionals en wordt gedaan in het zwembad. In de winter is dit iedere zondag avond, in de zomer is dit afhankelijk van de opleidingen welke gegeven worden. Na een briefing wordt de uitrusting aangedaan en begeef je je in het water. Tijdens de briefing komt naar voren waar je rekening mee moet houden en hoe de apparatuur werkt.

Als eerste zal je wennen aan het ademen van perslucht Als je hier aan gewend bent zal je instructeur je mee onderwater nemen om te gaan zwemmen. Gaat alles voorspoedig dan is er de mogelijkheid om oefeningen te doen. Uiteraard onder het toeziend oog van een professional.

IntroductieOok is er vaak nog tijd voor een spelletje onderwater. Vaak worden er foto's gemaakt van de introductie duik zodat je aan vrienden en familie kan laten zien dat jij bent wezen duiken. Deze foto's zijn dan te vinden op deze website in het foto boek.

Duur introductieduik: +/- 1 uur

*Indien er na de introductie duik een duikopleiding wordt gevolgd.

 

Login

Nog geen account, maar wel lid van onze duikclub. Registreer je dan nu op de site en blijf op de hoogte van allerhande informatie.
Follow us on Twitter

Geplande opleidingen

Laatste nieuws

Meest bekeken

divemaster (Custom).jpg