Duiken in Zutphen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Links Duikreizen
Weblinks
Weblinks

Wil je graag op vakantie maar weet je nog niet waarheen kijk dan hier naar informatie over reizen. De links welke hier staan zijn beproefd door leden van onze vereniging.

Toon # 
# Weblink Hits
1   Link   Bougainville diving
Bougainville is een Nederlandse duikschool met het predikaat "SSI Instructor Training Facility". Naast SSI geven wij ook Padi, TDI, BSAC, CMAS en IANTD opleidingen. Alle cursussen worden uiteraard gegeven volgens Nederlandse opleidingseisen. Je kan les krijgen in de Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en Kroatische taal. Vulstation voor o.a. Nitrox en Trimix. Duikschool is gelegen in het plaatsje Biograd n/m, ongeveer 30km van Zadar.
1003
2   Link   Reetdachhaus in Stade / Hechthausen
Een goede accomodatie met vriendelijke mensen op ongeveer 10-20 minuten rijden van duikstek Hemmoor. Maximaal 13 personen
1467
3   Link   Adria Diving
Een aantal jaar geleden is Kees Verkooijen samen met een aantal partners een eigen duikbasis gestart in een klein, idyllisch gelegen plaatsje op het eiland Brac in Kroatiƫ.
1091

Login

Nog geen account, maar wel lid van onze duikclub. Registreer je dan nu op de site en blijf op de hoogte van allerhande informatie.
Follow us on Twitter

Laatste nieuws

Meest bekeken